Custom Website, specialist in online website systemen

Custom Website is een veelzijdig internetbedrijf in Groningen. U kunt er terecht als u een website wilt laten maken of als u een online webwinkel wilt beginnen. Het bedrijf is, onder meer, specialist in website CMS systemen en online webapplicaties voor het intranet en extranet. Met verschillende eigen ontwikkelde pakketten en modules maken zij websites, webwinkels en webapplicaties op maat.

Naast het bouwen en beheren van websites leveren zij ook website optimalisatie en website marketing. Een optimaal resultaat behalen met de website door hoog te scoren in de zoekmachines is van wezenlijk belang. Zij bieden een optimaal rendement voor uw website marketing budget en hebben daarnaast de mogelijkheid om een website marketing campagne op te zetten met als doel meer bezoekers op uw website. Custom Website onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak, snelle service, goede kwaliteit en uitgebreide functionaliteiten voor websites en webshops. De werkwijze bij Custom Website is transparant en men werkt met korte en duidelijke lijnen. Iedere relatie heeft bij Custom Website een direct contactpersoon. Hierdoor zijn gesprekken laagdrempelig en kan er direct geschakeld en meegedacht worden.

‘Na de start van Custom Website heeft het bedrijf een behoorlijke groei gemaakt. Aanvankelijk deed ik naast mijn werkzaamheden de gehele administratie en aangiften zelf. Door meer personeel en een eigen pand is de complexiteit van de bedrijfsadministratie meegegroeid. Deze nam hierdoor steeds meer tijd in beslag. Ik wil echter graag doen waar ik goed in ben en dat kwam enigszins onder druk te staan. Na een gesprek met Patricia Verbunt van Verbunt Administratie & Belastingen (voorheen KUBUS Marum) bleken we op veel vlakken op één lijn te zitten. Zoals ikzelf graag zaken doe en benaderd wil worden vond ik dat bij haar. Zij verstrekt begeleiding en advies op mijn niveau en dat ervaar ik als bijzonder prettig. Zij heeft mij bij het beslissen omtrent het wel of niet betrekken van het huidige kantoorpand uitstekend geadviseerd. Prettig ervaar ik ook dat zij makkelijk bereikbaar is, laagdrempelig werkt en het contact persoonlijk is. Vragen kan ik bij haar neerleggen en ze komt dan snel terug met passende adviezen en oplossingen. Als zeer prettig ervaar ik ook dat Patricia direct komt met adviezen en voorstellen indien er zich nieuwe ontwikkelingen voor doen op belastingtechnisch gebied. Ze verstrekt, veelal spontaan, goede adviezen en mogelijkheden omtrent zaken als pensioenvoorziening en dergelijke meer. Verbunt Administratie & Belastingen, in de persoon van Patricia Verbunt, en Custom Website versterken elkaar naar volle tevredenheid', aldus Patrick de Vos.

© Custom Website, 2018. Ontwikkeld door Custom Website