Op dit moment is er een klantenstop en worden er geen nieuwe klanten aangenomen.

Over ons

Wij zijn een administratie- en belastingadvieskantoor, gevestigd in De Wilp (gemeente Westerkwartier).  Maar we zijn veel meer dan een eenvoudig administratie- en belastingadvieskantoor. Wij zijn er namelijk niet alleen voor de jaarrekeningen en de belastingaangiften, wij willen samen met u ondernemen!

Ons kantoor is jong, dynamisch, ervaren, deskundig en enthousiast. We luisteren, denken mee en spreken duidelijke taal in plaats van ingewikkelde vakjargon. We zijn ook eerlijk, dus vertellen we u ook wat u niet wilt horen.

De eigenaar is Patricia Verbunt en ze is RB belastingadviseur. Haar grote voordeel is dat ze beide kanten van de medaille kent. Ze heeft ervaringen opgedaan op diverse accountants- en administratiekantoren, is werkzaam geweest in het bedrijfsleven en bovenal is ze zelf ook ondernemer.

In 2008 is het bedrijf onder de naam KUBUS Marum begonnen onder de franchise KUBUS. In 2013 zijn we zelfstandig verder gegaan onder de naam Verbunt Administratie & Belastingen.

Onze missie en visie

Denkt u bij het woord boekhouder aan stoffig en ouderwets of juist aan grote en dure kantoren? Wij zijn anders, we zijn niet stoffig of formeel. We zijn informeel, pro actief en gericht op samen ondernemen. We laten zien dat de administratie geen noodzakelijk kwaad hoeft te zijn, maar juist belangrijke ondernemerskansen kan bieden. Wij willen uw sparringpartner zijn, weten wat er speelt binnen de organisatie. Persoonlijke contact, laagdrempelig en het leveren van kwaliteit zijn hierbij belangrijke uitgangspunten.

U wilt als ondernemer weten waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komen te staan. Daarom wordt er in de meeste gevallen gewerkt met pakketprijzen. In situaties waar dit niet mogelijk is geven we een prijsindicatie af.

 
 
© Custom Website, 2018. Ontwikkeld door Custom Website