Boekhouding zelf doen

Het grootste voordeel van zelf uw boekhouding doen is dat u meer inzicht heeft in uw resultaten en meer grip op de kosten. In de praktijk zien we dat indien uw administratie groter is dan één volle ordner, dat het geld gaat besparen om zelf uw administratie te verwerken. Hoe groter de administratie, hoe groter de besparing.

We kunnen u ondersteunen bij het vinden van het juiste boekhoudpakket, bij het inrichten van de administratie en wij kunnen u begeleiden bij het leren verwerken van de administratie.

Indien u zelf uw administratie verzorgt, dan zullen wij uw administratie controleren voordat wij de jaarcijfers zullen opstellen.  Constateringen over de boekingen zullen wij met u bespreken, zodat u hier rekening mee kunt houden bij toekomstige boekingen.

Wilt u zelf uw administratie verwerken, maar wilt u daar naar laten kijken voordat de BTW aangifte verzonden word? Dat is mogelijk bij ons. U verzorgt dan zelf uw boekhouding en wij voeren globale controles per periode uit en vervolgens kunnen wij de BTW aangifte verzorgen. Dit kan dan per maand of kwartaal.

Zoals u ziet, kunnen wij u op diverse manieren ondersteunen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

© Custom Website, 2018. Ontwikkeld door Custom Website