"Verbunt Administratie & Belastingen" is een naam die de lading niet dekt. Het lijkt alsof je je papierwinkel overdraagt aan een kantoor dat cijfertjes aan de ene kant van een systeem inklopt en simpelweg bij je terugkomt met de cijfertjes die er aan de andere kant weer uitrollen.

Maar...dat is niet het geval. Je krijgt namelijk geen kantoor. In plaats daarvan krijg je Patricia en haar topper Stephanie. En dat is véél meer dan een belastingkantoor

.Patricia kent de belastingwet en alles wat daarmee samenhangt beter dan degenen die de regels hebben opgesteld. Ze denkt werkelijk over alles mee en ze heeft op elke vraag een concreet en bruikbaar antwoord. Daardoor verloopt niet alleen altijd alles soepel op administratief gebied, maar ze heeft me daarmee al de nodige euro's bespaard.

Stephanie werkt snel en professioneel. Ze heeft oog voor detail en ze is altijd vriendelijk. Een betere sidekick kan Patricia zich volgens mij niet wensen. Ik begreep onlangs dat er een uitbreiding op stapel staat. Dat lijkt me een uitdaging op zich, want het zal niet makkelijk zijn om nieuwe mensen te vinden van hetzelfde kaliber!

© Custom Website, 2018. Ontwikkeld door Custom Website